Issue 590: SpectrumMill mzXMLs not loading "no scans match current filter settings"

issues
Status:closed
Assigned To:Guest
Type:Defect
Area:Skyline
Priority:3
Milestone:4.1
Opened:2018-07-03 by Peter Jackson
Changed:2018-08-08 by Brendan MacLean
Resolved:2018-07-04 by Brendan MacLean
Resolution:By Design
Closed:2018-08-08 by Brendan MacLean
2018-07-03 Peter Jackson
Title»SpectrumMill mzXMLs not loading "no scans match current filter settings"
Assigned ToGuest»Brendan MacLean
Type»Defect
Area»Skyline
Priority»3
Milestone»4.1
Hi Brendan,

Attempting to load mzXMLs generated by SpectrumMill has become an issue. For some reason Skyline is saying it can't find any scans matching my current filter settings, even though my filter settings are totally appropriate for MS1 quant. Don't know if anyone else is having this issue. Am working with our legal department so we can set up an NDA with you guys so I can send you the files in question.

Peter

2018-07-04 Brendan MacLean
resolve as By Design
Statusopen»resolved
Assigned ToGuest»Brendan MacLean
Hi Peter,
Can we start this on the support board where others may find it? I am less sure people will see my explanation here in the issues list. I do not believe this is a bug that will require a change to Skyline, as is indicated by its posting here as a "Defect".

Thanks. I think I should be able to get you past this with a bit more understanding of how to present your data to Skyline.

--Brendan

2018-08-08 Brendan MacLean
close
Statusresolved»closed
Assigned ToBrendan MacLean»Guest